Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!

Bladeren: Concerten

Al jaren volgen we het concertnieuws in Nederland en Europa. Zo houden onze redacteuren u zo dicht mogelijk bij het concertnieuws van uw favoriete artiesten. Of ze nu beroemd zijn of iets minder bekend, Alex is er altijd om u te informeren over wat er in de wereld van de muziek gebeurt. Toeristische aankondigingen, concertinformatie, data, openingsacts, concertzalen. Wij zijn een muzikaal medium, maar we zijn vooral gepassioneerd door live muziek en we willen u zo snel mogelijk op de hoogte houden van ticketopeningen, prijzen en zaalconfiguraties. Blijf op de hoogte bij Alex!

Amsterdam James Blake concert Amsterdam Afas Live November 2019

James Blake in concert bij Afas Live in Amsterdam in november 2019!

leestijd : 1 minuten Naast het feit dat James Blake in januari al een nieuw album heeft onthuld, wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar het optreden van James Blake op het podium. De afspraak is gemaakt omdat hij op 13 november 2019 in concert zal zijn tijdens Afas Live in Amsterdam.

Concerten Monsta_X in concert amsterdam afas live 2019

Monsta X in Amsterdam in 2019: waar en hoe te reserveren?

leestijd : 2 minuten De Koreaanse jongensband Monsta X is op weg naar zijn MONSTA X WORLD TOUR “WE ARE HERE”! Een uitzonderlijk concert staat gepland op AFAS Live in Amsterdam in juli aanstaande! Dat wil je niet missen, of wel? Nou, je bent hier aan het juiste adres sinds Alex hier is om je te begeleiden bij het verkrijgen van je tickets!

1 2 3 6