Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!

Bladeren: Amsterdam

Met legendarische concertzalen in Amsterdam komen artiesten altijd naar hun Nederlandse publiek. Paradisio, Ziggo Dome, AFAS Live (Heineken Music Hall), Johan Cruijff Arena, Concertgebouw en vele andere zijn allemaal plaatsen waar u uw favoriete artiesten tijdens een concert kunt ontmoeten. Volg met Alex hun bezoek aan het Nederlandse Venetië en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over concerten in de hoofdstad. Wij delen onze passie voor live muziek met u en nodigen u uit om met ons uw favoriete artiesten in Amsterdam te volgen!

Amsterdam In juli laat Action Bronson de Melkweg in Amsterdam dansen

In juli laat Action Bronson de Melkweg in Amsterdam dansen

leestijd : 1 minuten Een uniek figuur met een scherpe stroming, Action Bronson is nog niet klaar met het verwennen van zijn fans. Na het uitbrengen van het album “Blue Chips 7000” vorig jaar, zal de rapper in juli 2019 de Melkweg in Amsterdam passeren.

Concerten Christina Aguilera Ziggo Dôme Amsterdam 2019

Christina Aguilera terug in Nederland na 13 jaar!

leestijd : 1 minuten De zangeres en componiste Christina Aguilera, die verschillende platina albums heeft opgenomen, kondigde haar eerste Europese tournee in dertien jaar aan. Deze zomer geeft ze een bijzonder concert in Amsterdam.