Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!

Bladeren: Amsterdam

Met legendarische concertzalen in Amsterdam komen artiesten altijd naar hun Nederlandse publiek. Paradisio, Ziggo Dome, AFAS Live (Heineken Music Hall), Johan Cruijff Arena, Concertgebouw en vele andere zijn allemaal plaatsen waar u uw favoriete artiesten tijdens een concert kunt ontmoeten. Volg met Alex hun bezoek aan het Nederlandse Venetië en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over concerten in de hoofdstad. Wij delen onze passie voor live muziek met u en nodigen u uit om met ons uw favoriete artiesten in Amsterdam te volgen!

Amsterdam James Blake concert Amsterdam Afas Live November 2019

James Blake in concert bij Afas Live in Amsterdam in november 2019!

leestijd : 1 minuten Naast het feit dat James Blake in januari al een nieuw album heeft onthuld, wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar het optreden van James Blake op het podium. De afspraak is gemaakt omdat hij op 13 november 2019 in concert zal zijn tijdens Afas Live in Amsterdam.

Amsterdam Monsta_X in concert amsterdam afas live 2019

Monsta X in concert op AFAS Live in Amsterdam in juli!

leestijd : 2 minuten Fans van hiphop, deze aankondiging is voor u gedaan. De meest getalenteerde Koreanen van dit decennium, Monsta X, komen in juli aan in Amsterdam voor een uitzonderlijk concert met maar één belofte: je de hele nacht laten dansen.