Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!

Bladeren: Utrecht

Met de mooiste concertzalen van het land voor concerten in Utrecht, begeleiden wij u en uw favoriete artiest graag voor momenten van waanzin tijdens de concerten die u in deze prachtige stad wilt zien. Tivoli Vredenburg is de place to be om te genieten van de grootste live muziek bijeenkomsten in Utrecht. De bijzonderheid van deze moderne kamer is de vormgeving, die vijf kamers samenbrengt, die allemaal een akoestiek hebben die specifiek is afgestemd op een bepaald muziekgenre. Volg met Alex het nieuws van concerten in Utrecht. Blijf op de hoogte, blijf op de hoogte!

Concerten beth hart amsterdam 2019

Twee concerten Beth Hart in Nederland

leestijd : 1 minuten Beth Hart verzorgt opnieuw twee optredens in Nederland. staat ze eerste solo in de Ziggo Dome in Amsterdam, een dag later treedt ze op met haar band.

Concerten Newton Faulkner concert utrecht

Newton Faulkner opnieuw naar Nederland

leestijd : 1 minuten Newton Faulkner is in 2019 opnieuw te gast in Utrecht, in TivoliVredenburg. In 2016 was verzorgde hij daar ook al een succesvol en prima bezocht optreden.

Concerten lisa stansfield concert netherlands

Lisa Stansfield komt naar Utrecht

leestijd : 1 minuten Lisa Stansfield treedt op 3 november 2019 op in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Het optreden staat in het teken van het dit jaar verschenen album.