Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Wanneer zullen ze stoppen? Na tientallen data over de hele wereld in de afgelopen weken, wil de BTS nu terug naar Frankrijk. Na een show op de Ziggo Dome in Amsterdam in oktober vorig jaar, kon de BTS snel weer terug naar Europa. Twee bezoeken aan Frankrijk bijna bevestigd, Nederland in het vizier van de groep? 

BTS in Parijs in 2019 voor twee data! Binnenkort in Nederland?

We beginnen problemen te krijgen met het volgen van het nieuws, want de groep is al een paar maanden overal aanwezig. Uitgenodigd op de sets van de grootste shows, nummer 1 op Instagram, persoonlijkheid van het jaar volgens de Time readers, de BTS zijn op ieders lippen en het is niet op het punt om te stoppen. Blijkbaar vastbesloten om zich ook dit jaar weer in ieders hoofd te nestelen, geeft de band je weer de kans om haar te ontmoeten… op het podium! In 2019 verpakken de BTS hun kleurrijke koffers voor de Stade de France in Parijs. Heb je vorig jaar hun Parijse shows gemist? Het is tijd om het in stijl goed te maken! En als je een concert in Frankrijk speelt, heb je een goede kans dat de BTS ook Nederland komt laten dansen…Vooral na de euforie van hun fans na hun bezoek aan de Ziggo Dome in Amsterdam afgelopen oktober.

BTS in Frankrijk: het BTS-leger aan de top (maar niet te veel)

Twee BTS-concerten in de Stade de France, dat is wat u wilt! Met zo’n aankondiging is het waarschijnlijk dat de vele fans die afgelopen oktober de kans hebben gemist, dit moment zullen ervaren alsof het de laatste van hun leven is. Wat we bedoelen is dat het BTS-leger op deze evenementen ruim vertegenwoordigd zal zijn en we hopen dat er geen spillover zal zijn. Vooral als je je een paar dagen geleden nog herinnert aan de vertoning van “Burn the Stage: The Movie”, hebben de BTS’en reden om wantrouwig te zijn over de reacties van hun fans. Dus op de dag van het evenement houden we ons koel en genieten we ervan!

Wilt u het volgende concert van het talentvolle BTS in Nederland niet missen? Het is tijd om de leiding te nemen en naar Next Concert te gaan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

3 reacties

Laat een opmerking achter