Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De BTS’en blijven de menigten afschrikken. Op dit moment op tournee, zal de K-Pop groep morgen een van zijn concerten in Seoul uitzenden in maar liefst 95 verschillende landen en 3800 bioscopen. Wilt u dit niet missen? We zullen het u uitleggen! 

BTS’en nodigen zich uit in de donkere kamers

Dit is de afgelopen maanden duidelijk gebleken. BTS is veruit de populairste K-pop-groep van de afgelopen jaren. Absoluut overal ter wereld blijft de Zuid-Koreaanse jongensband zijn successen en platen over de hele wereld vermenigvuldigen. Onlangs nog nummer één in de iTunes-ranking in 38 landen, de band is niet van plan om op korte termijn te stoppen en gaat verder op weg naar glorie. De BTS, die door iedereen gewaardeerd worden, zullen ons blijven doen dromen met hun nieuwste project.

Voor degenen die de concerten van de band in de AccorHotels Arena in Parijs op 19 en 20 oktober hebben gemist, is dit uw geluksdag. Morgen zullen de BTS hun concert in Seoul uitzenden in het kader van hun “BTS World Tour Love Youself” tournee naar 3800 donkere zalen over de hele wereld. Dit programma van Pathé Live wordt uitgezonden in bioscopen in 95 landen en is beschikbaar in bioscopen die uitgerust zijn met ScreenX om de toeschouwers een echte onderdompeling te bieden.

Een echte reclamecampagne die meer dan één fan tevreden moet stellen, deze uitzending zou voor BTSs een kans kunnen zijn om een grote aankondiging te doen. Een nieuw concert? Een nieuw album? Als we hun buitensporige waanzin en vooral hun onfeilbare vrijgevigheid kennen, durven we te hopen dat onze gebeden zullen worden beantwoord….. In de tussentijd laten we u een kijkje nemen in de trailer. Voor wie de comeback van de infernal band in Frankrijk niet wil missen, is het tijd om naar Next Concert te gaan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter