Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Dit waren de twee avonden die je niet mag missen als je een K-pop fan bent: de BTS concerten in de AccorHotels Arena in Parijs op 19 en 20 oktober. Voor de gelegenheid was het BTS Army massaal bijeengekomen om de zeven leden van hun favoriete jongensband te applaudisseren. Twee keer om 2u30 later, wat moeten we ons herinneren van deze eerste BTS run in de hoofdstad?

Gevulde fans en een show die aan de verwachtingen voldoet

Na urenlang geduld, soms zelfs een hele dag, haasten BTS-fans zich in de AccorHotels Arena in Parijs en beginnen de liedjes en choreografieën van hun favoriete groep op te pakken. En toch zijn de BTS-leden nog niet eens aangekomen. Het zal 20 uur duren voordat ze verschijnen en een stortvloed van decibels en tranen veroorzaken.

Eerste verrassing: Jungkook raakte tijdens de repetities geblesseerd en blijft een beetje op een krukje zitten. Maar dit heeft geen invloed op de algemene goede stemming en de avond kan beginnen. Wij hebben dan recht op de gebruikelijke kostuums, visuele effecten en pyrotechniek van de BTS. Het publiek wordt overtuigd en de titels volgen elkaar op met hun persoonlijke choreografieën.

Onder de meest emblematische momenten van de avond herinneren we ons J-Hope’s dans in een zeer sexy wit pak dat de temperatuur op “Just Dance”, RM’s ongelooflijke flow in rap mode op “Love”, en de tranen van een uitgeputte Jungkook als hij fans begroet aan het einde van de avond. De enige kleine schaduw op het bestuur van deze twee uitzonderlijke concerten, sommigen betreurden de prijs van de tickets (tot 200 euro voor een pit seat) maar dit is de prijs van het succes….. En voor degenen die in 2018 niet de kans hadden om op beide shows aanwezig te zijn, hebben de leden van BTS de belofte gedaan om in 2019 terug te komen op het podium. Dus wees voorzichtig, in de komende weken kunnen we u informeren over nieuwe data in Parijs voor BTS. Tot die tijd raden wij u aan om naar Next Concert te gaan, zodat u de terugkeer van de band naar Frankrijk niet mist.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter