Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Clips, platen, concerten, concerten, tv-programma’s, sociale netwerken….. Het enige wat nodig was, was een boek voor de BTS om alle mogelijke media echt te kraken. Nou, het zal binnenkort klaar zijn, met de aanstaande release van een boek dat hun verhaal vertelt. Het is het BTS-leger dat gelukkig zal zijn!

“The Most Beautiful Moment in Life : The Notes 1”

Afgelopen januari kondigden Jungkook, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en RM de aanstaande release van een boek aan. “The Most Beautiful Moment in Life: The Notes 1” vertelt het verhaal van de prachtige band, anekdotes en geeft antwoorden op mysteries rond de betekenis van bepaalde songs. Zeer zwaar voor de fans die tot 5 maart aanstaande moeten wachten om hun exemplaar te ontvangen. Voor degenen die te laat zijn, is het tijd om te beginnen omdat het boek al een tijdje op bestelling is.

Om het u aan te bieden, moet u echter een bescheiden bedrag van 45,90 euro uitgeven. Helaas is er nog geen Franse versie gepland. We moeten dus genoegen nemen met Engels, Japans en Koreaans, een prestatie als we het succes van de groep in Frankrijk kennen. De BTS-concerten in de AccorHotels Arena in Parijs in 2018 waren inderdaad een echte triomf. Maar laten we optimistisch zijn, dit boek is slechts het eerste deel van een serie en als het succesvol is (wat we zeker weten) zullen andere versies binnenkort worden gedrukt.

Na de aanstaande release van hun mobiele simulatiespel en de bevestiging van hun deelname aan de 2019 Grammy Awards, zijn de BTS zeker op weg naar glorie. Goed nieuws dat meer moet volgen… Voor wie de terugkeer van de BTS in Frankrijk niet wil missen, is het tijd om naar Next Concert te gaan!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter