Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De twee artiesten, momenteel aan de top, blijven hun fans tevreden stellen. Toen ze een paar jaar geleden al samenwerkten, zouden ze dat weer in elkaar zetten.

Slim Shady Em’ en Gin & Juice rapper Snoop

Eminem zijn laatste album ‘Kamikaze’ werd uitgebracht in augustus en kreeg deze week de status Platinum. In de videoclip ‘Fall’ zien we Em deze keer met stoppelbaard, maar zijn rapkunsten zijn nog steeds even krachtig als voorheen en daarmee ook zijn aanklacht naar de maatschappij en zijn leiders. De laatste samenwerking met Snoop Dogg dateert van 2000 met “Bitch Please II” van het album MMLP. Daarop volgde de legendarische tour “The Up In The Smoke Tour” met Dr. Dre, Ice Cube en een lange lijst andere ongelooflijke artiesten: Proof, Nate Dogg, Kurupt, D12, MC Ren, Westside Connection, Warren G… voor velen die het live meemaakten, een tour die je nooit meer vergeet.

Wat in maart van dit jaar nog een grap leek tijdens een interview met Snoop Dogg toen hij zei dat Eminem echt een ‘zwarte’ man geworden is én de beste rapper, wordt deze maand werkelijkheid, de twee leeuwen van de hiphop en rap brengen samen een nieuw album uit. Het was even gissen naar wat dit alles zou leiden want de enigste informatie die je op het internet kon vinden dit voorjaar waren grappige en wazige selfies van Em’ op Instagram. Snoop Dogg nam de lead en onthulde op 25 oktober dat de afspraak echt doorgaat: een foto toont beide mannen met een brede glimlach in de studio van Detroit, de thuisbasis van Eminem. Hun album komt uit op 16 november. ‘May I have your attention please’ voor de nieuwe fans en de fans sinds hun eerste samenwerking in 2000, want dit album wordt hopelijk de beste afsluiter van 2018 op het gebied van hiphop en rap.

Over auteur

Isis De Meyere

Professioneel: na 16 jaar in de lucht als airhostess, ben ik sinds 2 jaar 'geland' in het zuiden van Frankrijk waar ik er voor zorg dat klanten een onvergetelijke luxereis beleven. Naast mijn operationele talenten, maak ik dagelijks vertalingen aan voor de bedrijfswebsite. Persoonlijk: als kind droomde ik over een avontuurlijk leven zoals deze van de stripfiguur Yoko Tsuno: onafhankelijk en tegelijk vrouwelijk, het heelal verkennend met de eeuwige glimlach! Zelfgeschreven poëzie, yoga en de liefde voor muziek zijn mijn gezel tijdens de vele ‘reizen’. U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter