Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Drie jaar na de release van de veelgeprezen “The Getaway” bereiden de Red Hot Chili Peppers zich voor op de komst van hun nieuwe inspanning. Een prachtig nieuws, onlangs bevestigd door Chad Smith, de drummer van de cultband ! 

“We zijn eraan begonnen”

Dit zijn de woorden die Chad Smith, de beroemde drummer van de Red Hot Chili Peppers, zojuist aan de SiriusXM radio heeft geleverd. Na drie jaar afwezigheid, sinds de release van het album “The Getaway”, lijkt de band klaar om terug te keren naar de studio’s om een nieuwe inspanning voor te bereiden. Welnu, de fans van de band weten dit al een paar maanden sinds Anthony Kiedis de deal afgelopen september bevestigde. Maar na de productie te hebben moeten uitstellen vanwege de branden in Californië, drong de drummer van de band aan op het verzamelen van de vele fans.

We begonnen eraan te werken, wat voor ons betekent: vergaderen in een ruimte, lawaai maken en notities maken. De brand kwam en raakte het huis waar we werkten. Er was geen schade, het was niet tot as gereduceerd, maar we konden er niet meer komen. Het heeft ons tegengehouden.

Als er op dit moment nog geen andere informatie is gegeven over de inhoud van dit volgende album, weten we al dat het zal worden geproduceerd door Danger Mouse met wie de band gewend is te werken. De leider van de groep vertrouwde ons hierover al in maart 2017 het volgende toe: “Ik vind het geweldig om met dezelfde persoon te werken als ze ons zoveel frisheid hebben gebracht. Ik denk dat we opnieuw met hem moeten beginnen en we zullen zien waar het ons naartoe leidt”. Een detail dat hopelijk in zeer korte tijd door vele anderen zal worden aangevuld…..

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter