Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Gewapend met haar popnuggets en haar stem die iedereen kent, zal de zangeres Pink in 2019 in concert zijn op  Malieveld,’s-Gravenhage ! Niet te missen ! 

De “Beautiful Trauma World Tour” nodigt zichzelf uit naar Nederland

Het is onmogelijk om haar niet te kennen, noch om haar titels te kennen, omdat ze zo krachtig en succesvol zijn. Sinds een paar jaar vult de zangeres Pink ons voortdurend met haar klanken die iedereen kent. Vorig jaar was het met haar album “Beautiful Trauma” dat ze op de airwaves een duizelingwekkend succes kende. Vanaf nu is het op de podia dat ze je wil laten dromen en goed nieuws, je maakt deel uit van haar programma! Droomde u ervan om te genieten van een van zijn concerten? Het is uw geluksdag!

Naar je notebooks, naar je pennen om op te schrijven wat volgt. Op zondag 11 augustus 2019 trekt de grote en mythische zangeres naar Nederland voor een unieke show die onvergetelijk belooft te worden. De afspraak wordt gegeven aan Malieveld,’s-Gravenhage voor een avond die uniek belooft te worden. Het zou jammer zijn om zo’n moment te missen, nietwaar? Ik zal je daar zien!

Informatie over kaartverkoop

Concert Pink
11 Augustus 2019 : Malieveld,’s-Gravenhage
Prijzen in categorie
Binnenkort beschikbaar
Ticketing en reserveringen
► Ticketreserveringsservice op : Next Concert
► Voorverkoop binnenkort beschikbaar (woensdag 19 december 2018 vanaf 10.00 uur)
►Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (donderdag 20 december 2018 om 10.00 uur) via Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter