Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

We moeten er nog even op wachten, maar het debuutalbum van tienerster Billie Eilish komt er aan. De zangeres liet dit zelf via diverse kanalen weten. Wanneer de releasedatum is, is niet bekend gemaakt. Haar debuutalbum volgt op de EP ‘Do not smile at me ’ die ze in 2017 uitbracht.

Eindelijk: het debuutalbum van Billie Eilish komt er aan. De jonge zangeres liet dit via diverse kanalen weten. Het album, wanneer het precies uitgebracht wordt is nog niet bekend, volgt op de EP ‘Do not smile at me’ die de tienerster al in 2017 uitbracht.

Groeiende populariteit

De populariteit van tienerster Billie Eilish blijft maar groeien en dus was het wachten op het debuutalbum, nadat ze eerder al een EP en een reeks singels uitbracht. En dus verwachtte iedereen nu ook eindelijk een album van Eilish, wellicht de meeste besproken tiener in muziekland.

Hoes en titel

Hoewel ze dus verder nog niets prijs gaf over details als bijvoorbeeld de releasedatum, liet ze haar grote schare fans wel al de hoes van het debuutalbum zien, een hoes waarop ze op de rand van het bed zit en de wereld met de haar zo kenmerkende blik in de ogen tegemoet ziet. Ook de titel van het album is ondertussen bekend: ‘When we all fall in sleeping, where do we go’. Het wachten is nu dus op de datum waarop ze haar album zal presenteren.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter