Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Van overdosis herstellende zangeres reageert als door een wesp gestoken op kritiek op ontslag achtergrondzangeres Dani Vitale. Focus. 

“Zangeres omringd door jaknikkers”

Een rel op Twitter, waar iemand zich uitsprak over het ontslag van Dani Vitale, tot voor kort achtergrondzangeres van Demi Lovato. In de bewuste tweet wordt gesteld dat juist Dani iemand was die zich wél om het welzijn van Lovato bekommerde. Bovendien zou Lovato zich, volgens de tweet, nu alleen maar laten omringen door jaknikkers die allemaal uit zijn op het geld van de zangeres.’ Dani Vitale werd ontslagen nadat Lovato met spoed in het ziekenhuis was opgenomen na het nemen van een overdosis drugs. De achtergrondzangeres schond een erecode en sprak hier over met de media.

Transparant over drugsgebruik

‘Dat doen echte vrienden niet’, reageerde Lovato, via haar account op Instagram. Lovato was duidelijk not amused over de tweet. ‘Je hebt geen idee waar je het over hebt. Echte vrienden houden hun mond en helemaal als iemand bijna sterft aan een overdosis.’ De felle reactie van Lovato is wellicht tekenend voor het feit dat ze aan de beterende hand is en zich zo nu en dan ook weer in het openbaar vertoont. Ze staat overigens nog wel onder toezicht van een kliniek. In juli van dit jaar werd Lovato met loeiende sirenes en met de grootst mogelijke spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze te veel drugs had genomen. Niet heel opvallend, want Lovato heeft al langer een drugsprobleem waarover ze overigens altijd opmerkelijk open en transparant is geweest.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter