Disturbed Tickets

Disturbed Tourdata

12 JunMon - 20:00
DisturbedSporthalle Hamburg - Hamburg, DEU
11 JulTue - 18:30
DisturbedBall Arena - Denver, USA
15 AugTue - 18:30
DisturbedRiverbend Music Center - Cincinnati, USA
1 SepFri - 18:30
DisturbedPine Knob Music Theatre - Clarkston, USA

Disturbed tour waarschuwing

2024
DisturbedAustralia
2024
DisturbedBelgium
2024
DisturbedBrasil
2024
DisturbedCanada
2024
DisturbedDenmark
2024
DisturbedFinland
2024
DisturbedFrance
2024
DisturbedIreland
2024
DisturbedItaly
2024
DisturbedMexico

Over Disturbed Tickets

Gaat Disturbed op tournee in 2023?

Als Disturbed geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Disturbed plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Disturbed tickets in de verkoop?

Als je Disturbed niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Disturbed tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Disturbed af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Disturbed $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Disturbed tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Disturbed voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Disturbed te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Disturbed tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Disturbed op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Disturbed op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Disturbed is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Disturbed op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Disturbed Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Disturbed variëren.

Ticketprijzen voor de Disturbed tournee

Disturbed ticketprijzen kunnen veranderen afhankelijk van een aantal variabelen (aantal evenementen, zaalcapaciteit...). Hieronder staan de verschillende ticketprijzen voor Disturbed in verschillende steden, en scroll naar beneden op deze pagina om andere Disturbed tourdata en ticketprijzen voor komende concerten in jouw stad te zien.

Steden
Locaties
Gemiddelde ticketprijs

Disturbed Tourdata

Hieronder staat een lijst met data en locaties voor de Disturbed tour. Om tickets te bemachtigen, kies je stad en land en schrijf je je in voor de Alex service.

Data/Tijd
Steden
Locaties

Disturbed Nieuws

© Hey Alex 2023