Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Om zijn nieuwste album “Scorpion” te verdedigen, staat Drake op het punt je te verwennen. De rapper is in april 2019 terug in Nederland voor drie niet te missen concerten ! Focus. 

Drake zal aanwezig zijn in de Ziggo Dome in Amsterdam !

Er zijn wat nieuws dat het lezen in de vroege ochtend leuk maakt en dit is er een van. Terwijl hij nog steeds de airwaves laat dansen op de ritmes van zijn laatste album “Scorpion”, gaat Drake verder op weg naar glorie. En terecht, terwijl de rapper aan de beurt is, hetzij met een nieuw project, hetzij door een samenwerking met Ed Sheeran, blijft hij zijn fans verwennen. Drizzy staat altijd klaar om zijn vrijgevigheid op te geven en staat op het punt om terug te keren naar Nederland voor een aantal grote momenten die je niet mag missen. We hebben het u aangekondigd, de deal is zojuist bevestigd!

Drake staat op het punt zijn Nederlandse fans te verwennen. En ja, want hij is net zo getalenteerd op het podium, Drake zal op 23, 25 en 26 april in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn. Gelukkig? Deze afspraken zijn natuurlijk niet te missen!

Informatie over kaartverkoop

Drake Concerten
23, 25 en 26 april 2019 : Amsterdam – de Ziggo Dome
Prijzen en categorieën 
Tussen 66,08 en 123,20 €
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice : Next Concert
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
► Binnenkort beschikbaar op officiële ticketing netwerken: Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter