Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Drizzy vervolgt zijn beklimming (zal hij ooit kunnen stoppen?) naar alle toppen. Veel verwacht in Europa, zou de beroemde kunstenaar een meer dan sappig contract getekend hebben voor een residentie in Las Vegas! 

Een tiental voorstellingen over twee jaar

De informatie komt van de website van The Blast. Momenteel aan de top met zijn album “Scorpion”, lijkt Drizzy klaar om er alles aan te doen om mensen over hem te laten praten. Of het nu gaat om zijn vele platen of zijn ruzies met Kanye West, de artiest is absoluut overal te vinden. Drake, waar in heel Europa reikhalzend naar wordt uitgekeken, blijft overal ter wereld schitteren. Onlangs is het voor een andere grote stad dat de kunstenaar zou hebben gekraakt en niet in de laatste plaats.

View this post on Instagram

New home.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Een paar dagen geleden vertelde de rapper ons al over Instagram met een foto van hem op het podium van de XS Club in Las Vegas. Volgens de legende had Drake op subtiele wijze een “New Home” gegooid dat het web afschrikt. Vandaag de dag lijkt de informatie bevestigd te zijn sinds de kunstenaar in feite een contract heeft getekend voor een tiental data in Las Vegas, verspreid over twee jaar. Een overeenkomst met de XS Club gesloten voor een bescheiden bedrag van 10 miljoen dollar na maanden van onderhandelingen volgens The Blast.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter