Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Terwijl de getalenteerde Drake vorig jaar zijn fans in de kou liet staan en drie concerten in Amsterdam annuleerde, konden Nederlandse fans nog steeds de rapper vinden. Volgens de laatste speculaties staat Drizzy op het punt zijn Europese data bekend te maken!

Drake verwacht dit de komende maanden in Nederland goed te maken!

We hadden nog een bittere herinnering aan de vorige keer. Die beroemde drie keer dat Drake zijn concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam moest afzeggen omdat hij vorig jaar ziek was. Gelukkig voor de fans staat het spel op het punt te veranderen en is Drizzy meer dan ooit klaar om het goed te maken. Terwijl hij momenteel met zijn laatste album “Scorpion”, dat afgelopen juni werd onthuld, de airwaves raakt, wil de rapper alweer terug naar het podium. Momenteel heeft Drake op ieders lippen veel creaties om live te verdedigen. Goed nieuws voor hen die er niet meer in geloofden, de kunstenaar kon inderdaad sneller dan verwacht terugkomen in ons leven!

Bent u een van de teleurgestelde fans van het jaar 2017? U zult nu gelukkig zijn! Volgens de eerste geruchten in de gang staat Drizzy op het punt zijn Europese data bekend te maken om zijn nieuwste opus te verdedigen. Het is dan ook aannemelijk dat de rapper zijn nieuwe releases op verschillende data in Nederland zal verdedigen en dit (misschien) zal proberen te doen in de Ziggo Dome in Amsterdam. Totdat we meer weten, raden we je sterk aan om verbonden te blijven, zodat je niets mist!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter