Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De reuzen van het progressieve rock-metal Dream Theater zullen Europa in 2020 in vuur en vlam zetten met The Distance Over Time Tour! Deze winter staat er in Nederland een uniek concert op het programma.

Dream Theater :The Distance Over Time Tour.

In een recent interview kondigde James LaBrie, zanger van de band, aan dat Dream Theater terug zou keren naar Europa voor een nieuwe tournee. Nou, het is gedaan sinds vanochtend, de band publiceerde op haar Facebook-pagina de data en steden van The Distance Over Time Tour.

De metaalwerkers zullen deze winter door heel Europa reizen en natuurlijk een tussenstop maken in Frankrijk. Op het programma voor Nederland staat één concert op het programma. Let op: Dream Theater treedt op tijdens Afas Live in Amsterdam op 11 januari 2020. Dit is de gelegenheid voor de band om hun laatste album “Distance Over Time” te presenteren, dat in februari jl. is uitgebracht.

Gezien het succes van de groep zullen de tickets als hotcakes gaan, dus geef ons wat advies, bereid je voor en laat Live Booker je tickets kopen.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Zaterdag 11 januari 2020 2020 : Afas Live – Amsterdam

Prijzen en categorieën

Vrije zit- en staanplaats : € 71,68

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 18/09/19 10:00 CEST.

dream
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter