Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Duncan Laurence, de Nederlander die net de finale van het Eurovisie Songfestival won, heeft een groots concert aangekondigd in Amsterdam in maart 2020!

Van Eurovisie tot Ziggo Dome

De finale van het Eurovisie Songfestival werd afgelopen zaterdag in Tel Aviv (Israël) gehouden. En na een lange avond was het de Nederlander Duncan Laurence die won met zijn lied “Arcade”. Hij volgt de Israëlische Netta Barzilai op, die in 2018 de wedstrijd won met “Toy”.

Duncan Laurence, 25 jaar oud, leverde een sobere ballad af, begeleid door pianoklanken, ver van de strass en glitter van de meeste deelnemers aan de wedstrijd. Duncun Laurence, favoriet van de bookmakers, bood Nederland de vijfde Eurovisie-overwinning aan… maar de eerste in 44 jaar.

Na het winnen van het Duncan Eurovisie Songfestival en momenteel op tournee door het land om een uitverkocht publiek te bereiken. Duncan Laurence is niet van plan om daar te stoppen, want om zijn overwinning op Eurovisie te vieren, kondigt de zanger een groot concert aan in de Ziggo Dome op donderdag 26 maart 2020! Wil je deze geweldige show niet missen? Een woord van advies, maak je klaar want de plaatsen zullen moeilijk te bereiken zijn!

Informatie over kaartverkoop

Concert Duncan Laurence
Donderdag 26 maart 2019 : Ziggo Dome – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Staanplaatsen (€ 40,00)

1e ring – zitplaatsen (€ 45,00)
2e ring – zitplaatsen (€ 35,00)
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► Kaartjes gaan op zaterdag 25 mei om 10:00 uur in de verkoop.

 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter