Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

In de Amsterdamse Melkweg verzorgt Eagles of Death Metal op zondag 16 juni 2019 een optreden. Ondertussen is de kaartverkoop al gestart. Wie er in het voorprogramma staan is nog niet bekend.

Voorverkoop is al gestart

De fans van Eagles of Death Metal hebben er even op moeten wachten, maar de band heeft bekend gemaakt dat het naar Amsterdam komt (Melkweg, zondag 16 juni 2019). Fans moeten 29,50 euro per kaartje neerleggen. Dit bedrag is inclusief servicekosten. De voorverkoop is gestart en al aardig op gang gekomen. Tickets zijn via de website van de Melkweg te koop en in een later stadium zal bekend gemaakt worden wie het voorprogramma gaan verzorgen.

Wie verliest nu een oor?

En dus wacht de Melkweg een heet avondje, want het gaat er vaak behoorlijk ruig aan toe tijdens de concerten van Eagles of Death Metal. Of beter: het kan er wild aan toe gaan. Zo werd tijdens een concert in 2016 iemands oor afgebeten. Nog steeds is er geen duidelijkheid over de toedracht van dit bizarre ongeval. De dader werd uiteraard meteen gearresteerd. Het oor werd door een concertbezoeker gevonden, in een zak met ijs gestopt en overhandigd aan het ambulancepersoneel.

Vaak andere bezetting

De kans dat er volgend jaar in Amsterdam opnieuw een oor afgebeten wordt, lijkt klein. En dus kan het hooggeëerde publiek zich volledig richten op de muziek van de bekende garagerockband van de frontman Jesse Hughes. Behalve Hughes geldt Josh Homme als het bekendste groepslid. Dit komt vooral omdat hij deel uitmaakte van Queens of the Stone Age. Overigens wisselt Eagles of Death Metal zeer frequent van bezetting. Om nu al iets zinnigs over de bezetting tijdens het concert in De Melkweg in Amsterdam te voorspellen, is dan ook zinloos. Zeker is wel dat het publiek ongetwijfeld een en al oor zal zijn tijdens het concert.

Informatie over kaartverkoop

Eagles of Death Metal Concert 
16 Juni 2019 : Amsterdamse – Melkweg
Prijzen en categorieën
Enkelvoudig tarief: 29,50 €
Ticketing en reserveringen


► Beschikbaar voor verkoop op officiële ticketing netwerken: Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter