Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Superband The Who verzorgt op zaterdag 6 juli een concert op Wembley in Londen. Tijdens het concert zal The Who begeleid worden door een groot orkest. Ondertussen komen steeds meer namen los van artiesten die er in welke vorm dan ook bij zullen zijn. Zeker is dat Edie Vedder (Pearl Jam) het voorprogramma voor zijn rekening gaat nemen.

Eddie Vedder verzorgt het voorprogramma van het concert van de legendarische band The Who, op zaterdag 6 juli op Wembley in Londen. Vedder, bekend van Pearl Jam, moet het publiek opwarmen voor The Who, de band zal voor deze gelegenheid overigens begeleid worden door een orkest.

Ook Kaiser Chiefs is er bij

Behalve Vedder zal ook de band Kaiser Chiefs te gast zijn op Wembley, waar de toeschouwers vanwege de begeleiding dor een orkest niet moeten denken dat het een ingetogen concert zal worden. ‘We doen geen concessies’, liet Pete Townsend al via diverse kanalen weten. Townsend liet verder weten dat ‘moving on’ een term is die past bij The Who en beloofde tijdens het concert nieuwe muziek en de bekende hits van de groep, die soms in nieuwe en verrassende uitvoeringen te horen zullen zijn.

Opvolger ‘Lightning Bolt’

Met Eddie Vedder is er in elk geval iemand vastgelegd die er zeker in zal slagen het publiek op te warmen. Ondertussen gaan er geruchten dat Vedder met Pearl Jam een nieuw album aan het maken is. Het laatste album van de groep met als titel ‘ Lightning Bolt’ verscheen in 2013. De band zou zo ongeveer halverwege zijn. Dus wellicht dat dit album dit jaar nog verschijnt.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter