Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De helse band van Muse blijft zijn fans verwennen. Na een concert aangekondigd op 12 juni 2019, voegt de band een tweede datum toe op 12 september 2019!

Een dubbele hit voor Muse in 2019!

Het jaar 2019 wordt een geweldig jaar voor de fans van Muse! En niet voor niets, terwijl ze een paar jaar geleden een wereldtournee aankondigden, onthult de band een nieuwe verrassing. Matt Bellamy en de band zijn niet van plan om één van hun fans alleen te laten! En niet voor niets: Muse voegt een nieuwe show toe aan de Ziggo Dome! Iets om alle fans in Nederland blij mee te maken!

Dit tweede leven is de gelegenheid voor fans om urenlang te genieten van een buitengewone live show. Je hebt de datum en plaats, alles wat je hoeft te doen is je plaatsen innemen! Dus, gelukkig?

Informatie over kaartverkoop

Concert Muse : 
Donderdag 12 september 2019 – Ziggo Dome

Prijzen en categorieën :
Premium seats : 80€
1e rang – Staanplaatsen : 69€ 
2e rang- Zitplaatsen : 69€
3e rang – Zitplaatsen : 59€
Rolstoel- en begeleidersplaatsen : 49€

Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice beschikbaar : Live Booker

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter