Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Eminem heeft opnieuw een trailer laten zien van de videoclip “Good Guy” voor de “Kamikaze”-track. In de opnieuw bijzondere clip is een hoofdrol weggelegd voor Jessie Reyez. De trailer laat een deel van alweer de vierde video van ‘Kamikaze’ zien.

Jessie Reyez speelt de hoofdrol in de trailer van de videoclip “Good Guy” voor “Kamikaze” van rapper Eminen. De rapper gaf onlangs opnieuw een trailer vrij van de videoclip. In de clip wordt de suggestie gewekt dat Reyez aan de dood is ontsnapt, nadat hij levend zou worden begraven. Net op het moment dat Reyez een mes ter hand wil nemen, eindigt de trailer.

Bomaanslag in Manchester Arena

‘Good Guy’ is de opvolger van ‘Lucky You’, de track waaraan ook Lucas Joyner een belangrijke bijdrage had. De videoclips van Eminem doen nogal wat stof opwaaien, en dat is ook nu weer het geval. Zo werd hij aangevallen door een vrouw die bij de bomaanslag in de Mancester Arena een kind verloor. Dit deed ze uit woede vanwege een deel van de tekst in een freestyle van Eminem. De moeder verloor haar 15-jarige dochter bij de aanslag door een zelfmoordterrorist en werd geraakt door de teksten van de rapper, die echter vooralsnog niet van plan is om excuses te maken.

Zelfmoord bommenwerper

De teksten van Eminem zijn inderdaad ook controversieel. De rapper benoemt zonder dralen zaken als radicaal jihadisme en rapt over de ‘zelfmoord bommenwerper’. Daarmee doelt hij op de aanslag in mei 2017 tijdens het concert van Ariana Grande, waarbij 22 mensen het leven verloren en ruim honderd mensen (ernstig) gewond raakten. Tijdens het laatste nummer van haar optreden in de Manchester Arena werd zoals gezegd een bomaanslag gepleegd. Eminem verwijst onder meer naar ‘het apparaat dat is vastgebonden aan de buikstreek’, daarmee doelend op de aanslagpleger.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter