Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na het aankondigen van vele gemeenschappelijke data in Europa, zullen Epica en Apocalyptica hun fans verwennen met een datum in Nederland! Het zou zonde zijn om het te missen.

Epica & Apocalyptica in concert in Amsterdam met “The Epic Apocalypse Tour 2020”.

Bereid je voor, want de Apocalyps komt aan het eind van het jaar. De Maya’s hadden het een paar jaar mis, het was niet op 12 december, het is gepland voor 11 december 2020! Dit is de datum die Epica en Apocalyptica hebben gekozen om ons te komen trakteren op hun gezamenlijke tournee, de beroemde “Epic Apocalypse Tour”. De vereniging van de twee bands belooft een epische en apocalyptische show, we verzinnen het niet! Zo hoeven we hun unieke show op de AFAS Live in Amsterdam aan het eind van het jaar niet te missen.

Nu de praktische vragen: Epica en Apocalyptica staan op vrijdag 11 december 2020 op het podium van de AFAS Live in Amsterdam. Het is nu aan jou om te spelen!  Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

EUROPE!! Are you ready?!?We are extremely excited to announce the full 'EpicApocalypse Tour'After many speculations…

Posted by Epica on Wednesday, February 19, 2020

Informatie over kaartverkoop

Vrijdag 11 december 2020 : Afas Live – Amsterdam

Vrije zit- en staanplaats € 51,52

► Tickets and VIP upgrade will go on sale Friday, February 21st at 10:00 CET

Epica
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter