Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Metalen ventilatoren geven je een hemels gevoel. Evanescence en Within Temptation komen samen voor een Europese tournee in het voorjaar! Een tussenstop is uiteraard gepland in april in Nederland.

Evanescence + Within Temptation

Velen van jullie hebben ervan gedroomd, maar hebben nooit gedacht dat het zou kunnen uitkomen. Hun publiek zal enthousiast zijn als twee van de grootste metalbands hebben besloten om samen te komen voor een grote tournee die duizenden fans zal samenbrengen. Zoals u zult begrepen hebben Evanescence en Within Temptation zojuist een gezamenlijke tour aangekondigd die “World Collide Tour” heet.

Na een unieke show in Zwitserland tijdens de Riverside Open Air brengen Amy Lee en Sharon Den Adel hun groep samen voor een uitzonderlijk concert in de hoofdstad. Deze must-see event vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam op 21 april 2020.

Zoals u zult begrepen hebben, is deze bijeenkomst uitzonderlijk en belooft een show van waanzin! Als gevolg daarvan zal het moeilijk zijn om aan plaatsen te komen. Dus als je bang bent dat je er geen hebt, laat Live Booker dan je tickets kopen!

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Dinsdag 21 april 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • 1e rang – Staanplaatsen € 79,00
  • 1e rang – Zitplaatsen € 69,00
  • 2e rang – Zitplaatsen € 59,00
  • 3e rang – Zitplaatsen € 49,00
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen € 79,00

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 20/09/19 10:00 CEST.

evanescence
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter