Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Willem de Bruin, rapper en voormalig bandlid van The Opposites, heeft een extra concert in de Melkweg in Amsterdam aangekondigd. De vraag naar kaarten voor zijn eerste concert was dermate groot dat er besloten werd nog een optreden op de agenda te zetten. Dit tweede concert vindt plaats op zaterdag 9 februari 2019, een dag na het eerste optreden.

In de Rabozaal van de Amsterdamse Melkweg staat op zaterdag 9 februari een tweede concert van zanger Willem op de agenda. De kaarten voor het eerste concert op vrijdag 8 februari waren namelijk binnen een mum van tijd uitverkocht.

‘Man in Nood’

Willem, vooral bekend dus van The Opposites, zal uiteraard tijdens beide optredens nummers brengen van zijn album ‘Man in Nood’. Het album vertelt het verhaal over de mentale strijd die hij heeft moeten leveren. Wat dat betreft deed het uiteenvallen van The Opposites hem goed. ‘Misschien was dat wel het beste wat me kon overkomen’, liet de rapper zich al eerder in de Volkskrant ontvallen. De Bruin liet in de media verder weten dat hij ‘gereset’ is.

Kaartverkoop al gestart

Ondertussen is de kaartverkoop voor het tweede concert afgelopen weekend gestart. Zaak voor de fans dus om snel tickets te reserveren want ook voor het tweede concert wordt veel belangstelling verwacht. Uiteraard verloopt de kaartverkoop via Ticketmaster.

Zanger/rapper Willem verzorgt op zaterdag 9 februari een tweede concert in de Melkweg in Amsterdam. Een dag eerder staat hij ook pp de planken vanwege de enorme belangstelling werd besloten een tweede show te programmeren.

Informatie over kaartverkoop

Concerten Willem
Vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019 : Amsterdam – Melkweg 
Prijzen en categorieën
Enkelvoudig tarief : 22.70 €
Tickets en réserveringen
► Tickets alleen voor zaterdag 9 februari te koop op officiële tickets netwerken : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter