Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De onvoorwaardelijke fans van de Who wachten hier al dertien jaar op en nu worden ze bediend! En niet voor niets kondigde de band onlangs aan dat ze een nieuw album en tournee aan het voorbereiden waren voor 2019. 

Een terugkeer die naar wij hopen op handen is…

De mythische band uit de jaren zestig, The Who, is nog niet klaar met het bevredigen van de vele fans. Na vele decennia van carrière lijkt het duo nu nog niet klaar om de microfoon op te hangen. En niet voor niets zouden Roger Daltrey en Pete Townshend, die sinds 2006 en “Endless Wire” niet meer in de airwaves te vinden zijn, (eindelijk) klaar zijn om terug te keren in ons leven. Onverwacht volgt deze aankondiging op de voet een recent interview met rockende grootvaders in het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone.

Volgens Piet zelf zouden er al 15 demo’s klaarstaan om de vocale partijen van Roger Daltrey te ontvangen.  Wat de details betreft, legde de gitarist uit dat dit nieuwe album een mix was van “donkere ballads, heavy rock, experimentele elektronica, sampes en clichés die typisch zijn voor The Who en die beginnen met een gitaar die “yanga-dang'” maakt. En als je aan ongepubliceerde productie denkt, denk je ook aan nieuwe tournees. Voor dit jaar richt de Who zich volgend voorjaar op de Verenigde Staten voor een reeks concerten die explosief beloven te worden. Op deze nieuwe “Tour” drukte de leider van de groep zich uit: “Ik denk dat het altijd een vergissing is om afscheid te nemen”, maar dit zou mijn laatste tour kunnen zijn. Ik ben in het 75e jaar van mijn leven.  Ik moet realistisch zijn over het feit dat het mijn leeftijd is en dat mijn stem na verloop van tijd begint te vertrekken. Ik wil niet onder het niveau van twee jaar geleden zitten. We hopen dat The Who zich in Frankrijk waagt, zodat we er nog een laatste keer van kunnen genieten.

Voor wie de terugkeer van het mythische duo naar het territorium niet wil missen, raden wij u aan om snel naar Next Concert te gaan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter