Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Alles wat zangeres Ariana Grande aanraakt lijkt wel in goud te veranderen. Met haar nieuwe album ‘Thank You, Next’ en de singel ‘7 Rings’ bestormt ze de hitlijsten van Billboard om daar te eindigen waar ze hoort en waar we haar gewend zijn: helemaal bovenaan. En ondertussen is ook de videoclip al meer dan honderd miljoen keer bekeken.

Het succes van Ariana Grande lijkt maar geen grenzen te kennen. Na de lancering van haar nieuwe album ‘Thank You, Next’ en de singel ‘7 Rings’ dendert ze richting de top van Billboard, een plek waar ze ondertussen aardig aan gewend is en waar ze simpelweg ook thuis hoort. Met meer dan honderd miljoen views is ook de videoclip ondertussen een hit.

‘Thank You, Next’

‘Thank You, Next’ was het vijfde album dat Ariana Grande uitbracht, En telkens weer lijken de albums kwalitatief beter te worden. Ondertussen heeft ook de clip van ‘7 Rings’ al meer dan honderd miljoen views. De topklassering in Billboard is dan ook niet verassend.

Feministische kant op

Meer dan ooit gaat Grande de feministische kant op met ‘Thank You, Next’ en lijkt ‘7 Rings’ zo’n beetje het feministische volkslied te worden. In alles zingt Grande op het album over onafhankelijkheid. Grande kan haar eigen boontjes zelf dan ook heel goed doppen. Zij is geen man nodig om beslissingen te nemen en om te doe wat ze wil. Ze zong ondertussen een heel aardig kapitaal bijeen en is dan ook van helemaal niemand meer afhankelijk.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter