Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Enkele dagen geleden kondigde Five Finger Death Punch een Europese tournee aan met de al even legendarische Megadeth en Bad Wolves in de rij. Vandaag bevestigt de producent zijn concert tijdens Afas Live in Amsterdam in januari 2020!

Five Finger Death Punch + Megadeth + Bad Wolves

Kort geleden kwam er een verbazingwekkende aankondiging online. “Megadethpunch’ is de naam van de gloednieuwe en verrassende tournee van drie gerenommeerde metalbands. Zoals beloofd, officialiseert Five Finger Death Punch deze maandag 9 september de steden en data van haar gloednieuwe tournee met een prachtige line-up die op zijn minst verrassend is. Inderdaad, en dit verbaasde de fans, de band Megadeth, die normaal gesproken beter bekend is dan zijn volgelingen, zal in het eerste deel van het concert begeleid worden door Bad Wolves. Verbazingwekkend, maar het gekste is om met deze drie legendarische bands een concert te kunnen bijwonen.

Zoals je hebt begrepen, zal deze grote verrassing de vele fans van de drie bands in vervoering brengen. Dus als u zich zorgen maakt, let dan op wat hij zal volgen: Five Finger Death Punch, begeleid door Megadeth en Bad Wolves zal op 26 januari 2020 optreden op Afas Live in Amsterdam voor een concert dat onvergetelijk belooft te worden!

Er zal veel vraag zijn naar de tickets, het zal moeilijk zijn om deze opmerkelijke show bij te wonen. Dus een advies als u alle kansen aan uw zijde wilt zetten: laat Live Booker uw tickets kopen.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Zondag 26 januari 2020 2020 : Afas Live – Amsterdam

Prijzen en categorieën

Vrije zit- en staanplaats : € 67,20

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 13/09/19 10:00 CEST.

five
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter