Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

GNR fan Milo verrast het MYGNRForum met een nooit eerder getoonde foto van de Guns N’ Roses frontman Axl Rose en zijn beentattoos.

Axl Rose en zijn typische rockprofiel opnieuw in de media

Zanger Axl Rose maakte in de jaren 80 en 90 samen met gitarist Slash furore in de hardrockwereld met de band Guns N’ Roses. Op kort tempo werd de groep hyper populair en verkochten ze meer dan 100 miljoen albums waaronder Appetite for Destruction uit 1987. Vele grote albums volgden elkaar op tot in 1994 de meeste bandleden de groep verlieten ten gevolge van interne spanningen. Gedurende vele jaren hield Axl zich op de achtergrond en kwam pas in 2006 terug voor het grote publiek met de Chinese Democracy World Tour. In 2016 is de band weer compleet met de oorspronkelijke muzikanten zoals Slash en Duff McKagan.

Als je aan de ‘die hard’ fans zou vragen om Axl Rose te omschrijven, krijg je gegarandeerd volgende kenmerken, ‘bandana’, ‘baseballpet’, ‘zonnebril’ en zijn alom beschreven en gefotografeerde tattoos. De bekendste tattoo is wellicht het gezicht van een vrouw op zijn biceps. Maar de zanger weet de fans opnieuw te verrassen met een zeldzame foto genomen net in de periode waar Axl Rose uit het beeld was verdwenen!

Over auteur

Isis De Meyere

Professioneel: na 16 jaar in de lucht als airhostess, ben ik sinds 2 jaar 'geland' in het zuiden van Frankrijk waar ik er voor zorg dat klanten een onvergetelijke luxereis beleven. Naast mijn operationele talenten, maak ik dagelijks vertalingen aan voor de bedrijfswebsite. Persoonlijk: als kind droomde ik over een avontuurlijk leven zoals deze van de stripfiguur Yoko Tsuno: onafhankelijk en tegelijk vrouwelijk, het heelal verkennend met de eeuwige glimlach! Zelfgeschreven poëzie, yoga en de liefde voor muziek zijn mijn gezel tijdens de vele ‘reizen’. U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter