Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Het is niet langer een geheim meer dat heavy-metal gitarist Howie Simon zo nu en dan jamt met bassist Robert Trujillo van Metallica en Foo Fighters slagman Taylor Hawkins. Simon onthulde het bestaan van deze geheime supergroep via een foto op Instagram.

Via een foto op Instagram onthulde gitarist Howie Simon het bestaan van een geheime supergroep. Uit de foto blijkt namelijk dat Robert Trujillo van Metallica, drummer Taylor Hawkins van Foo Fighters en Simon zo nu en dan samen jammen.

Voorbereiding op Los Angeles

Simon liet weten dat ook de gitarist van Iron Maiden en vriend Ritchie deelnemen aan de feestelijke sessies. ‘We hebben een geweldige tijd samen. Het is altijd groot feest’, liet ze eveneens via Instragram weten. Dat muzikanten van Metallica en Foo Fighters al samen jammen, zou je kunnen zien als voorbereiding op een gezamenlijk optreden in Los Angeles. Daar brengen ze op 16 januari samen een eerbetoon aan Chris Cornell.

Cassettebandje als Heilige Graal

Foo Fighters voorman Dave Grohl is overigens al jarenlang groot fan van Metallica. Sinds 1983 om precies te zijn, toen hij besloot maar een cassettebandje aan te schaffen van de toen nog totaal onbekende band Metallica. Na het horen van het cassettebandje was Grohl meteen de grootste fan van de band, met wie hij dus binnenkort samen op de bühne staat. Grohl vergelijkt het cassettebandje overigens met de Heilige Graal en liet bovendien weten fan te blijven tot hij de laatste adem uitblaast.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter