Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De Zweedse heavy-metalband GHOST, bekend vanwege de gemaskerde bandleden, werkt aan een nieuw album. Dat liet bandleider Tobias Forge weten. ‘We concentreren ons op ons volgende album’, liet hij weten. GHOST was de afgelopen jaren in opspraak. Zo werd Forge in 2017 ontmaskerd en werd zijn ware identiteit bekend. Door met een nieuw album te komen wordt de focus weer op de muziek gericht.

GHOST, de bekende Zweedse heavy-metalband, werkt aan een nieuw album. Dat heeft bandleider Tobias Forge laten weten. GHOST is vooral bekend als de gemaskerde band. In 2017 werd Forge ontmaskerd en werd zijn identiteit bekend. Door met een nieuw album te komen richt de band zich weer volledig op muziek, nadat in 2018 met ‘Prequelle’ het vierde album uitbracht.

‘Een album dat inspireert’

Forge is vastberaden. ‘ Ik weet nu zeker wat ik wil gaan doen’, zo liet hij in de media weten. Ik heb heel veel teksten geschreven en als ik écht aan het werk ga straks, dan wordt het een album dat inspireert’, liet de bandleider van GHOST, dat in 2010 de eerste single uitbracht, weten.

Als een televisieserie

Forge zit het maken van een nieuw album als het maken van een televisieserie. ‘Je hebt personages en met die personages ga je aan de slag. Je laat ze nieuwe dingen doen of weer verdwijnen. Je kunt met ze doen wat je wilt en zo is het met de muziek ook.’ Wanneer het nieuwe album gepresenteerd zal worden is nog niet bekend.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter