Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Terwijl BTS overal ter wereld de aandacht trekt en zich monopoliseert, komen de jongens van GOT7, niet te verwarren met de Game Of Thrones-serie, in oktober 2019 naar Amsterdam.

De “Keep Spinning Tour” in Amsterdam

Sinds enkele dagen gaan er geruchten de ronde over een nieuwe wereldtournee van de K-Pop GOT7 groep. En zo is de bevestiging waar iedereen op wachtte, net gevallen. De tweede grote tournee van de band, 17 data net als in 2018, is aangekondigd en is een feest, want er zijn dit jaar vijf data in Europa. En heel goed nieuws voor alle fans van de Koreaanse band, de zeven jongens van GOT7 zullen inderdaad een haak maken, met Berlijn, Madrid, Parijs en Londen, door Amsterdam met een uitzonderlijk en uniek concert in de Ziggo Dome! Dit evenement zal waarschijnlijk worden overgenomen door alle Europese fans van deze K-Pop band.

Als je hun concerten vorig jaar gemist hebt of ze weer live wilt zien, moet je aanwezig zijn voor de show op dinsdag 8 oktober 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dus Nederlandse fans, nu is het tijd om je voor te bereiden om je tickets terug te krijgen voor dit geweldige evenement. Het is aan jou. Kaartjes voor het concert in Le Zénith in Parijs in 2018 zijn binnen enkele minuten vertrokken. Neem dit jaar niet het risico dat je deze show weer mist en geef je alle kansen aan je zijde door te vertrouwen op Next Concert.

Informatie over kaartverkoop

Concert GOT7
Dinsdag 8 oktober 2019 : Ziggo Dome – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Binnenkort beschikbaar

Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De ticketverkoop begint Vrijdag 14 juni om 10 uur

Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter