Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

In een bomvol Staple Center in Los Angeles werden de Grammy Awards weer uitgereikt. De 61e editie werd vooral een triomftocht van jonge artiesten met Dua Lipa en Lady Gaga als stralende middelpunten. Stralen deed ook Alicia Keys die voor de presentatie zorgde van een fantastische avond e daar zichtbaar van genoot.

De 61e editie van de Grammy Awards in Staple Center in Los Angeles werd gedomineerd door vooral de jonge artiesten, met hoofdrollen voor Lady Gaga en Dua Lipa. De spetterende avond werd dit jaar gepresenteerd door Alicia Keys, die daar zichtbaar van genoot.

Dua Lipa: beste nieuwe artiest

Dua Lipa kreeg zoals verwacht een Grammy Award als beste nieuwe artiest én voor haar dansoptreden bij haar hit ‘Electricity’. Lady Gaga kreeg zelfs drie Grammy’s mee naar huis; twee voor haar succesvolle samenwerking met Bradley Cooper (in ‘Shallow’) en een voor het nummer ‘Joanne’. Ook Ariana Grande kreeg een Grammy Award uitgereikt voor haar album ‘Sweetener’. Daarmee won ze de tweestrijd van Taylor Swift, en ook dit was al door de insiders voorspeld.

Grammy Award voor ‘Invasion of Privacy’

Er was ook (eindelijk) succes voor Frankrijk, met ‘Woman Worldwide’ van Justice, terwijl ‘This is America’ van Donald Glover ook (terecht) onderscheiden werd, net als het album ‘Golden Hour’ van Kacey Musgraves. ‘Invasion of Privacy’ van Cardi B kreeg een Grammy (zijn eerste) voor het beste rap album, het beste rapnummer daarentegen bleek ‘God’s Plan’ van Drake.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter