Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Wat speelt er nou precies rond Guns N’ Roses? Is het definitief afgelopen met de band of wordt toch weer een herstart gemaakt? En komt er nog een nieuw album? Aanleiding voor de onduidelijkheid is een update die doorgevoerd werd in de touragenda van de band én een opmerking in de agenda van de band, net als een foto van de manager. De agenda van de band is nu overigens voor het eerst leeg sinds de band in april 2016 besloot toch weer op te gaan treden.

‘Nee, we zijn net klaar, de rotzooi begint pas’. Deze opmerking in de touragenda van de band en het feit dat de concertagenda van Guns N’ Roses voor het eerst sinds de herstart in 2016 leeg is en andere suggestieve opmerkingen maken dat fans denken dat de band stopt. Er zijn echter ook andere geluiden. Wat nu de waarheid is, weet ondertussen niemand meer.

guns n' roses website

©️GunsN’RosesOfficiëleWebsite

Wat is dan een puinhoop?

Wat precies bedoeld wordt met ‘puinhoop’ is dus de grote vraag. Zeker is wel dat Slash in elk geval tot aan de zomer onder de pannen is met de tour die hij maakt samen met Myles Kennedy en The Conspirators. Slash zei eerder dit jaar dat Guns N’ Roses nadenkt over de plannen voor 2019.

manager doet duit in het zakje

Ook manager Fernando Lebeis deed een duit in het (onduidelijke) zakje. Hij liet namelijk een foto zien van Axl Rose met daarbij de tekst ‘Het einde?’ Echte fans zullen van alle tegenstrijdige berichtgeving overigens niet meer zo snel in paniek raken. Ze zijn het de afgelopen jaren immers wel gewend. Want tegenover termen als ‘puinhoop’ en ‘het einde’ staan weer opmerkingen dat ‘er gepraat wordt over allerlei ideeën voor een nieuw album’ (Slash) en Axl Rose die liet weten bepaalde ideeën van Slash en Duff Mackagan uit te gaan werken. Maar waarvoor dan? Toch een nieuw album? Weer een nieuwe concertreeks? Wie het weet mag het zeggen.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter