HÄMATOM Tickets

HÄMATOM Tourdata

28 OctSat - 20:00
HÄMATOMKammgarn Kaiserslautern - Kaiserslautern, DEU
30 AugFri - 15:00
HÄMATOMAmphitheater Gelsenkirchen - Gelsenkirchen, DEU
31 AugSat - 15:00
HÄMATOMAmphitheater Gelsenkirchen - Gelsenkirchen, DEU

HÄMATOM tour waarschuwing

2024
HÄMATOMAustralia
2024
HÄMATOMBelgium
2024
HÄMATOMBrasil
2024
HÄMATOMCanada
2024
HÄMATOMDenmark
2024
HÄMATOMFinland
2024
HÄMATOMFrance
2024
HÄMATOMIreland
2024
HÄMATOMItaly
2024
HÄMATOMMexico

Over HÄMATOM Tickets

Gaat HÄMATOM op tournee in 2023?

Als HÄMATOM geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of HÄMATOM plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan HÄMATOM tickets in de verkoop?

Als je HÄMATOM niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten HÄMATOM tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor HÄMATOM af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in HÄMATOM $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row HÄMATOM tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan HÄMATOM voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor HÄMATOM te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope HÄMATOM tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is HÄMATOM op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat HÄMATOM op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want HÄMATOM is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van HÄMATOM op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

HÄMATOM Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor HÄMATOM variëren.

Ticketprijzen voor de HÄMATOM tournee

HÄMATOM ticketprijzen kunnen veranderen afhankelijk van een aantal variabelen (aantal evenementen, zaalcapaciteit...). Hieronder staan de verschillende ticketprijzen voor HÄMATOM in verschillende steden, en scroll naar beneden op deze pagina om andere HÄMATOM tourdata en ticketprijzen voor komende concerten in jouw stad te zien.

Steden
Locaties
Gemiddelde ticketprijs

HÄMATOM Tourdata

Hieronder staat een lijst met data en locaties voor de HÄMATOM tour. Om tickets te bemachtigen, kies je stad en land en schrijf je je in voor de Alex service.

HÄMATOM Nieuws

© Hey Alex 2023