Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Harry Styles heeft het beloofd, Harry Styles doet het. De voormalige One Direction zal daarom in 2020 de weg inslaan om de harten te veroveren. Nederland is duidelijk op weg met een uitzonderlijke show.

Harry Styles in Amsterdam in mei 2020

Harry Styles’ “Love On Tour 2020” brengt iedereen samen om het eens te worden over het talent van deze kunstenaar. Dat weten we al, maar nu gaat hij zeker zijn stempel drukken op de wereld van de muziek. “Lights Up”, de eerste single van zijn nieuwe album “Fine Line”, uitgebracht in december, bewijst dat Harry een puur talent is. Je moet hem op het podium zien en het is een goede zaak, hij heeft net aangekondigd dat hij in Europa en vooral in Nederland is gekomen voor een unieke show in mei 2020. Dit evenement mag u niet missen.

Let op wat volgt, want dit is een unieke gelegenheid om een avond van waanzin bij te wonen: Harry Styles neemt bezit van de Ziggo Dom voor een enkel concert op woensdag 6 mei 2020! Nu, je hebt alle informatie in handen, het is aan jou. Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

Informatie over kaartverkoop

Woensdag 6 mei 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

  • Standing pit : € 80,00
  • 1e rang- zitplaatsen : € 80,00
  • 2e rang – zitplaatsen : € 70,00
  • 3e rang – zitplaatsen : € 56,00
  • 4e rang – zitplaatsen : € 41,00
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen : € 56,00


► De kaartverkoop start vrijdag 22 november om 10:00 uur 

harry
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter