Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Hatsune Miku, een virtueel fenomeen personage dat door meer dan 63 miljoen mensen op YouTube is gezien, keert deze winter terug naar Nederland voor een concert in Amsterdam!

Vocoid Hatsune Miku in Amsterdam

Ken je Hatsune Miku niet? Dit zal velen verbazen, maar deze zangeres is niet meer dan een virtueel karakterfenomeen dat door meer dan 63 miljoen mensen op Youtube wordt gezien. Zijn liedjes werden een bron van inspiratie voor velen en zorgden voor een explosie van creativiteit rond zijn karakter en stem.

Zijn allereerste concerten in Europa vorig jaar waren een grote hit. Daarom is Hatsune Miku alweer terug op het continent voor een gloednieuwe show. De mooie blauwgequilte zang zal de Ziggo Dome of Amsterdam op 24 januari 2020 betoveren voor een uniek en uitzonderlijk “concert”. Of je het nu niet weet of dat je het nog eens wilt zien, dit vrij originele evenement mag je niet missen!

Een woord van advies, begin met het boeken van deze datum en zet al uw kansen opzij bij Live Booker om er zeker van te zijn dat uw tickets voor deze show die onvergetelijk belooft te worden!

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Vrijdag 24 januari 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • 1e rang – Zitplaatsen (€ 55,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 49,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 49,00)

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 27/09/19 10:00 CEST.

miku
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter