Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

‘Heart To Mouth’ is het nieuwe album van de Amerikaanse singer-songwriter LP. Het gloednieuwe album verschijn in de laatste maand van dit jaar.

Singer-songwriter LP presenteert vrijdag 7 december met ‘Heart To Mouth’ een gloednieuw album. Het is het vijfde album van de Amerikaanse. Op het album staan twaalf nieuwe tracks en ondertussen blijkt de videoclip van het nummer ‘Girls Go Wild’ al een hit op internet. De video werd namelijk al meer dan zes miljoen keer bekeken op YouTube.

“Je hoort de ziel”

Voor wie het nog niet weet, LP staat voor Laura Pergolizzi. Als alom bewierookt singer-songwriter werkte ze in het verleden samen met grootheden als Christina Aguilera, Rihanna, Rita Ora en ook The Black Street Boy voor wie ze teksten schreef. LP schrijft nog steeds bijzonder graag voor andere artiesten overigens. ‘Als je een goed nummer voor iemand schrijft, dan hoor je de ziel van de uitvoerende terug in dat liet’, liet ze onlangs bij CNN weten.

“Lost on You”

LP schrijft dus bijzonder graag, en bepaald niet alleen voor zichzelf. ‘Als je een goed nummer voor iemand schrijft, dan heb je zowel de artiest als de wereld een dienst bewezen. Dát is waar het in het schrijven van teksten om gaat.’ Ook in Nederland is Pergolizzi bepaald geen onbekende, niet in de laatste plaats door het succes van het het nummer ‘Lost on You’, afkomstig van haar vierde album. Tekenend voor het succes zijn wel de kijkcijfers van de videoclip op YouTube. De clip van ‘Lost on You’ werd namelijk al meer dan 224 miljoen keer bekeken en beluisterd.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter