Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Deze keer is het bevestigd en officieel: de “Hella Mega Tour” zal volgende zomer goed verlopen in Europa. Het wordt een ontmoeting tussen Green Day, Fall Out Boy en Weezer. Het ziet er naar uit dat het geweldig gaat worden!

Hella Mega Tour : Green Day + Fall Out Boy + Weezer

Sinds een paar dagen circuleert er een groot gerucht op het web…. En dit gerucht leek een van de grootste tournees van 2020 aan te kondigen. Bij het doorbladeren van sociale netwerken kwamen er inderdaad veel aanwijzingen naar voren over een bepaalde “Hella Mega Tour”. Sommige fans hadden inderdaad flyers of t-shirts in hun mailbox gekregen met de naam van deze tournee, begeleid door 3 grote bands…. Wat als Green Day, Fall Out Boy en Weezer van plan waren geweest om samen te komen voor een event tour in 2020?

Nou, de twijfel is eindelijk weggenomen! We zijn blij dat we officieel kunnen aankondigen dat de Mega Hella Tour zal plaatsvinden en volgende zomer door Europa zal gaan. Beloof me dat je niet teleurgesteld zult zijn, want het is Green Day, Fall Out Boy en Weezer die de Hella Mega Tour zullen lanceren! Let op wat er volgt, de Hella Mega Tour gaat door Amsterdam voor een concert in Afas Live op zondag 14 juni 2020. Dit kan enorm zijn!

Gezien het succes van de 3 groepen, zullen de tickets als hotcakes gaan, dus geef ons wat advies, bereid je voor en vertrouw de aankoop van je tickets voor Next Concert toe.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Zondag 14 juni 2020 : AFAS Live – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • Binnenkort beschikbaar1

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 18/09/19 10:00 CEST.

hella
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter