Het leven is een gebeurtenis. U heeft geen tijd te verliezen. Wij hebben een oplossing.

Alex is een boekingsdienst die als tussenpersoon optreedt. Na uw aanvraag boeken wij de gevraagde tickets bij de organisatoren, ticketbureaus en officiële ticketing websites.

Hoe werkt het?

ONTDEKKEN.

Blader door evenementen uit meer dan 150.000 referenties over meer dan 90.000 artiesten. Alex is 's werelds grootste evenementendatabase. U zoekt een evenement. Wij hebben het.

KIES EEN SHOW.

Kies een show, uw plaatsen en het aantal tickets. Het is eenvoudig.

Ga.

Ons team staat klaar om uw tickets te kopen zodra ze beschikbaar zijn.

WAAROM IS HET GEBRUIK VAN ALEX HET BESTE?

Ticketing platforms respecteren hun klanten niet.

Vergeet ticketproblemen (server crashes, betalingsproblemen, verborgen kosten, slechte klantenservice...) en virtuele wachtrijen.

Zeg vaarwel tegen wederverkopers

Alex neemt stelling tegen onrechtmatige prijzen op de secundaire markt. Als agent prijzen wij onze diensten zo eerlijk mogelijk naargelang het evenement, de verwachte vraag en de complexiteit van het verkrijgen van de tickets.

Boek wanneer u wilt, krijg de plaatsen die u wilt

"Wat ik het leukste vind aan Alex is hoe makkelijk het is om te boeken voor een evenement. De proactieve communicatie van de termijn en het feit dat ik me geen zorgen hoef te maken over het kopen van mijn tickets. Ik kan me met een gerust hart op andere taken richten."
Jordan
Advocaat - Taylor Swift fans in Londen
"Alex is een fantastische service. Heel gemakkelijk te gebruiken, een account aan te maken, enz. App is gemakkelijk te navigeren. Het bracht me zelfs op de hoogte van mijn favoriete show! Goede prijzen ook. Iemand moet concurreren met ticketmaster."
Hugo
Marketing Manager - Luke Bryan fans in Frankrijk
"Alex is zo geweldig. Ik heb nog nooit een probleem gehad en ik raad het iedereen aan. Ik ben ook erg trots op de Blackpink-organisatie; het team is geweldig en de fans zijn overtuigd. Kan niet wachten om meer tickets te bemachtigen!"
Marvin
Ontwikkelaar - Belgische AC/DC fans

MEER LIVE MUZIEK ZIEN VOOR MINDER?

Concertabonnement vanaf 20€ per maand

Prioriteit boeking

Gratis boekingsmandaat

© Hey Alex 2023