Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Terwijl ze al gretig wordt verwacht op het podium van de Malieveld’s (Gravenhage) in augustus, gaat Pink verder in de reeks van goed nieuws. Uitgenodigd op de set van Ellen Degeneres liet de zangeres een hel van een bom vallen. 

Een single in twee weken en een album in april

Als je Pink wordt genoemd, is het moeilijk om onopgemerkt te blijven als je een aankondiging doet. En om goede redenen, gewaardeerd door iedereen, blijft de zangeres haar fans verwennen met veel goed nieuws. Als de schoonheid nog steeds genoot van het succes van haar “Beautiful Trauma” (2017) onlangs, dan was het zonder te rekenen op een andere grote aankondiging. En ja, nooit moe van je kreten, Pink heeft onlangs een datum in Nederland aangekondigd op 11 augustus. Vastbesloten om een impact te maken op ieders geest, speelde de zangeres opnieuw de plagerige kaart…

Ik fotografeer een video in een week, denk ik, met Michael Gracey, de regisseur van The Greatest Showman. Ik ben hier erg enthousiast over. Hij is ongelooflijk. Ik heb een nieuw nummer, “Walk Me Home” en een nieuw album, “Hurts to Be Human”. En ik denk dat het in april uitkomt.

Een paar uur na het toetreden tot de sterren van de Walk of Fame op Hollywood Boulevard in Los Angeles, ging Pink naar de set van de “The Ellen Degeneres Show” voor een verrassingsaankondiging. Een paar maanden na de release van zijn laatste poging, zou de kunstenaar al serieus nadenken over zijn gloednieuwe poging genaamd “Hurts to Be Human”. Ander goed nieuws, een eerste single getiteld “Walk Me Home” moet binnen twee weken worden uitgebracht. De zangeres provoceerde euforie door er in a cappella een fragment uit op te voeren. Een veelheid aan nieuws dat zijn fans tevreden moet stellen!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter