Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Naast het feit dat James Blake in januari al een nieuw album heeft onthuld, wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar het optreden van James Blake op het podium. De afspraak is gemaakt omdat hij op 13 november 2019 in concert zal zijn tijdens Afas Live in Amsterdam.

Liefde en menselijke relaties in Amsterdam

James Blake is een van die artiesten die essentieel zijn voor de Britse electro-scene, maar zeer gewaardeerd wordt, en hij is een van die artiesten die essentieel zijn voor de Britse electro-scene. Met drie albums op zijn naam en veel titels die door zijn fans worden toegejuicht, bracht de zanger afgelopen januari zijn nieuwe en vierde album Assume Form uit. Dit juweeltje is een prachtige productie die door critici wordt geprezen en benadrukt James Blake’s bijzondere visie op liefde en menselijke relaties. Samen met internationale sterren als Metro Boomin, André 3000 en Travis Scott is dit nieuwe album een bezoek waard en bevestigt het talent van James.

Om zijn nieuwste muzikale juweeltjes live te presenteren, zal James Blake tijdens een herfsttour weer op de Europese wegen zijn. De Nederlandse hoofdstad maakt deel uit van deze muzikale reis en zal u kennis laten maken met de getalenteerde James Blake tijdens een uniek concert op Afas Live in Amsterdam op woensdag 13 november 2019. Mis de verkoop van de tickets voor deze donderdag niet, de tickets zullen net zo snel wegvliegen als het vertrek in de herfst.

Informatie over kaartverkoop

Concert James Blake
Woensdag 13 november 2019 : AFAS Live – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Enkele categorie : 39.20 EUR
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► De voorverkoop start op do, 16/05/19 10:00 CEST.


Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter