Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De tolk van de beroemde “You’re Beautiful”, die al maanden afwezig is, vliegt binnenkort weg voor een Europese tournee. James Blunt stopt in februari 2020 in verschillende steden, waaronder Amsterdam!

James Blunt’s lieflijkheid op een Europese tournee

Zijn liedjes hebben een vleugje nostalgie, helaas prachtig. “Je bent mooi’, ‘Goodbye My Lover’ of ‘No Bravery’ herinneren ons zonder mouw effect aan de getalenteerde James Blunt. Niet zo lang geleden had de Britse artiest het over de voorbereiding van een nieuw album. De kleine nieuwkomer is vandaag de dag nog steeds niet onthuld en de releasedatum is nog steeds onbekend. Eén ding is zeker, dit ongepubliceerde opus zal binnenkort in de winkels belanden, aangezien James Blunt van plan is om begin volgend jaar weer op tournee te gaan. 

James Blunt, die in 2017 voor het laatst op de Europese podia verscheen met een magisch concert in de Zénith in Parijs, is sindsdien zeer discreet geweest. Graag op zoek naar hem, zijn vele fans zullen worden gewonnen door het nieuws dat zal volgen. En niet voor niets vliegt de romanticus op een Europese tournee met, deze keer, een afspraakje in Amsterdam! 

Naar uw agenda’s, naar uw potloden, om deze zeer waardevolle informatie op te schrijven. James Blunt treedt op tijdens Afas Live in Amsterdam op 28 februari 2020!

Een geweldige kans om zijn klassiekers live te zingen voor het onmiskenbare talent van de zanger! Houd er rekening mee dat u de aankoop van uw tickets al aan Live Booker kunt toevertrouwen. Zie ik je daar?

Informatie over kaartverkoop

Concert 
Vrijdag 28 februari 2020 :
Afas Live – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Prijs is 51.52 EUR
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► Openbare verkoop binnenkort beschikbaar op TicketMaster (06/09/19 10:00 CEST.)

James Blunt

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter