Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Jay Park is dit najaar op tournee in Europa en stopt natuurlijk in Amsterdam bij de legendarische Melkweg Max op 31 oktober 2019 voor een gloednieuw concert.

Jay Park wordt “SEXY 4EVA” in Amsterdam.

Kpop-fans zijn de gelukkigste dit jaar. De concerten van hun favoriete artiesten vallen als regen op het land in 2019. Na BTS en GOT7 lijken de aankondigingen niet te stoppen! De fans wachtten echter al een paar jaar op één concert in het bijzonder: dat in Jay Park. Voor wie hem niet kent, was Jay Park, voor hij aan een solocarrière begon, lid van de 2PM groep, maar vooral een van de oprichters van Above Ordinary Music Group, een producer, een B-Boy (break-dance/hip-hop), een componist, kortom een artiest met meerdere talenten die tussen RnB en rap vaart.

De zangeres is terug en vliegt dit najaar op een Europese tournee! Voor de gelegenheid zal de SEXY 4EVA World Tour op vrijdag 31 oktober 2019 Jay Park in Amsterdam afzetten voor een uniek concert. De tickets kunnen evenveel vertrekken als de muziek! Maak je klaar!

Informatie over kaartverkoop

Concert Jay Park
31 oktober 2019 : Melkweg Max
Prijzen/Categorieën
Binnenkort beschikbaar
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► Binnenkort beschikbaar voor verkoop op ticketing netwerken:


Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter