Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

In februari gaat Jett Rebel lekker rebels in zijn eentje op theatertournee. 

Jett Rebel: eigenzinnig muzikaal talent

Jett Rebel draait al heel wat jaartjes mee in de muziekindustrie. Tot 2013 speelt hij in verschillende bandjes, maar dan brengt hij zijn eerste EP uit: Venus, waarbij hij alle vocalen en instrumenten zelf verzorgt. Zijn muzikale inspiratiebronnen steekt hij niet onder stoelen of banken, want je hoort dat hij houdt van The Beach Boys, Todd Rundgren en Prince. Na Venus verschijnt nog de EP Mars wat hem vele festivaloptredens bezorgd. Verschillende albums volgden en inmiddels heeft hij zijn zevende uitgebracht met de naam 7.

Helemaal alleen op theatertour

Alleen een echte rebel durft helemaal in zijn eentje op theatertour te gaan. En Jett Rebel is zo een rebel. In februari en maart 2019 gaat de excentrieke zanger/muzikant zonder band op pad langs zeven theaters in Nederland. Op 2 februari start de tour in Carré en hij eindigt op 16 maart in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Dat het maar zeven theaters zijn, is geen toeval. De tour is ter promotie van zijn nieuwste pareltje genaamd 7. Een van de nummers op het album is het poppy Perfect Lady. De Unconditional Love Tour beloofd extra bijzonder te worden, want de zanger speelt niet alleen twee tot drie uur op een avond, hij neemt ook verzoeknummers aan van het publiek.

Tourdata: 
02 februari Carré Amsterdam
10 februari De Stadsschouwburg Groningen
21 februari Orpheus Apeldoorn
02 maart Philharmonie Haarlem
08 maart Muziekgebouw Eindhoven
15 maart Leidse Schouwburg
16 maart Oude Luxor theater Rotterdam

Over auteur

Lambertha De Nijs

Ik ben een tekstschrijver in hart en nieren en ben al meer dan 20 jaar actief in het vak als tekstschrijver en blogger (http://writingberries.blogspot.com). Muziek is een ware passie. Zelf speel ik alweer heel wat jaren altsaxofoon en ga graag naar concerten. Hoe leuk is het dan om beide passies met elkaar te combineren.

Laat een opmerking achter