Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Nadat Joe Perry tijdens een concert met Billy Joel ineen is gestort heeft hij besloten zijn solo tour af te zeggen. De tour zou starten op 30 november en duren tot 16 december. 

Een grote teleurstelling voor fans …

Joe Perry was er net weer bovenop en zou 30 november weer beginnen met optreden, toen zijn gezondheid hem op 10 november weer in de steek liet. Na het nummer “Walk This Way” te hebben gespeeld met Joel en zijn band, keerde hij terug naar zijn kleedkamer waar duidelijk werd dat hij er nog niet bovenop was. Omdat hij moeilijkheden had met ademen kreeg hij zuurstof toegediend en er werd zelfs een tracheale buis aangebracht, voordat hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Met deze gebeurtenis is besloten dat Perry niet meer op zal treden dit jaar. In eerste instantie werd alleen het concert op de Rock and Roll Fantasy Camp in Florida afgezegd, maar zijn gezondheid blijkt in te slechte staat om zijn solo tour voort te zetten. Het eerst volgende optreden dat nu op de kalender van 2019 staat, is het concert tijdens de Super Bowl Music Fest in Atlanta op 1 februari, met daarna een productie genaamd “Deuces Are Wild” die op 6 april begint. Deze show bevat uitzonderlijk bijzondere visuals en geluidseffecten en is geproduceerd door Giles Martin, die meegewerkt heeft aan de show LOVE Cirque Du Soleil van de Beatles in Mirage in Sin City.

Perry bedankt zijn fans voor de lieve berichten die hij heeft mogen ontvangen en het gaat momenteel goed met hem. Al adviseren zijn artsen hem rustig aan te blijven doen voor hij weer het podium op gaat. Perry ziet er al naar uit de volgende shows te spelen en om zijn fans weer te zien in het nieuwe jaar. Zo twittert hij: “Wishing you all happy holidays and looking forward to seeing you in 2019.” 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter