Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De Ziggo Dome is op 9 oktober gereserveerd voor niemand minder dan zanger John Mayer. Zijn concert in Amsterdam is er een in het kader van de World Tour die hij dit jaar maakt. Het Europese deel van die tour start op 1 oktober in het Zweedse Stockholm en eindigt op 18 oktober in Manchester. Tickets zijn al verkrijgbaar via de geijkte kanalen.

John Mayer verzorgt op 9 oktober een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De zanger maakt een wereldtour en doet uiteraard ook Europa aan. Zijn Europese concertreeks start op 1 oktober in Stockholm en eindigt op 18 oktober in het Engelse Manchester. Tickets zijn verkrijgbaar via de bekende verkoopkanalen.

Bekende hits en nieuw werk

Fans kunnen zich dus alvast verheugen op Mayer’s bekende hits als ‘Waiting on the World to Change’, ‘Daughters’ en Your Body is a Wonderland’, terwijl de zanger al liet weten ook zijn recente werk te brengen waaronder natuurlijk ook ‘I guess I just feel like’.

Kaartverkoop is van start gegaan

De verwachting is dat er veel belangstelling zal zijn voor het concert in Amsterdam en dus is het zaak snel tickets aan te schaffen. De kaartverkoop is ondertussen van start gegaan en mensen die er graag bij willen zijn zullen haast moeten maken bij het aanschaffen van kaartjes.

John Mayer in Ziggo Dome

John Mayer maakt dit jaar een wereldtour en in dat kader is de zanger op 9 oktober te gast in het Ziggo Dome in Amsterdam. De populaire zanger zal naast zijn bekende hits ook recent werk laten horen. Het Europese deel van de wereldtour start overigens op 1 oktober in het Zweedse Stockholm en eindigt op 18 oktober in manchester. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter