Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Dit is geen grapje: de Jonas Brothers zijn gereformeerd en zijn terug! Na bijna 10 jaar afwezigheid bezoeken de 3 broers hun Nederlandse fans met een concert in februari 2020 in Amsterdam.

De Jonas “Happiness Begins Tour” in Amsterdam

Kom op, schaam je niet. We waren allemaal Jonas Brothers fans een paar jaar geleden! Nee? Nou, dat doen we wel. En we zijn blij dat we ze terug hebben. Na het enorme succes dat ze in hun jeugd hadden ervaren, hadden Kevin, Joe en Nick een pauze nodig om hun eigen weg te volgen. 

Tien jaar na hun laatste “V”-project en hun min of meer succesvolle carrière besloten de drie fraters uiteindelijk terug te keren naar wat hen succesvol maakte: hun trio. Een hereniging die een nieuwe triomf belooft als je het aantal views van hun laatste twee singles tot nu toe “Sucker” en “Cool” op YouTube ziet (bijna 150 miljoen gecumuleerde views). Twee geweldige optredens die het beste aankondigen voor hun volgende album dat deze zomer uitkomt.

Het album is niet de enige verrassing die gepaard gaat met hun grote comeback sinds de Jonas Brothers enkele dagen geleden de eerste Amerikaanse data van hun wereldtournee “Happiness Begins Tour” aankondigden. Vandaag zijn het hun Europese fans die enthousiast zijn, want de 3 broers hebben zojuist hun volgende concerten in het oude continent gedeeld. Nederland is niet vergeten: Amsterdam staat op de lijst! Wilt u uw jeugd herbeleven in een uitzonderlijk concert? Mis het concert van Jonas Brothers in de Ziggo Dome in Amsterdam op 20 februari 2020 niet!

 

Informatie over kaartverkoop

Concert Jonas Brothers
Donderdag 20 februari 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Binnenkort beschikbaar
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Next Concert
► Kaartjes op de verkoop binnenkort beschikbaar

 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter