Over Judas Priest Tickets

Gaat Judas Priest op tournee in 2023?

Als Judas Priest geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Judas Priest plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Judas Priest tickets in de verkoop?

Als je Judas Priest niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Judas Priest tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Judas Priest af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Judas Priest $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Judas Priest tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Judas Priest voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Judas Priest te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Judas Priest tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Judas Priest op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Judas Priest op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Judas Priest is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Judas Priest op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Judas Priest Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Judas Priest variëren.

Ticketprijzen voor de Judas Priest tournee

Judas Priest ticketprijzen kunnen veranderen afhankelijk van een aantal variabelen (aantal evenementen, zaalcapaciteit...). Hieronder staan de verschillende ticketprijzen voor Judas Priest in verschillende steden, en scroll naar beneden op deze pagina om andere Judas Priest tourdata en ticketprijzen voor komende concerten in jouw stad te zien.

Steden
Locaties
Gemiddelde ticketprijs
Prijzen binnenkort beschikbaar
Van 84.95€ tot 103.75€
Van 88.00€ tot 122.05€
Van 75.18£ tot 197.23£
Van 75.08£ tot 191.98£
Prijzen binnenkort beschikbaar
Van 94.52CHF tot 120.90CHF
Van 74.63£ tot 175.08£
Van 86.45€ tot 114.75€
Van 75.08£ tot 228.83£
Van 98.75€ tot 116.00€

Judas Priest Tourdata

Hieronder staat een lijst met data en locaties voor de Judas Priest tour. Om tickets te bemachtigen, kies je stad en land en schrijf je je in voor de Alex service.

Data/Tijd
Steden
Locaties

Judas Priest Nieuws

© Hey Alex 2023