Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De laatste Justice tour, de “Woman Worldwilde Tour”, was een kans voor een echte creatieve spiraal. Gefrustreerd omdat ze niet in staat waren om een perfect geluid voor hun concerten te produceren, had het duo hun live songs tussen twee festivals in studio’s bewerkt voordat ze als een heruitgave werden gepubliceerd. Maar het lijkt erop dat de twee Fransen nog niet klaar zijn met dit project, want we hebben het nu over de komende release van een film in de bioscoop.

Een zeer SF poster voor het Justice filmproject

Op 15 maart wordt de Justice film, een bewerking van hun “Woman Worldwilde”, vertoond op het SXSW festival. Een manier om een concert te herontdekken dat een paar maanden geleden een echte wereldwijde hit was. De film “Iris: A Space Opera”, geregisseerd door André Chemetoff, is een 60 minuten durende versie van het concert in een SF en futuristische stijl. Een concept dat je watertanden doet watertanden, zeker als je de poster voor de gelegenheid op Instagram ziet verschijnen.

View this post on Instagram

IRIS A Space Opera by Justice World premiere @sxsw 2019 edition

A post shared by JUSTICE (@etjusticepourtous) on

Waar andere kunstenaars na de exploitatie van het vorige project direct doorstromen naar een ander project, streeft Justitia ernaar om van elk van haar producties het beste te maken. Bewijs dat de betrokkenheid en grote creativiteit van de uitvoerders van “Heavy Metal” niet zijn opgedroogd ondanks de jaren en het succes. Een voorbeeld om te volgen.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter